Lucky Bells Handleiding

Op zoek naar een Lucky Bells handleiding? Wij zorgen er met duidelijke informatie voor dat je goed weet hoe je de gokkast kunt spelen en hoe je ervoor zorgt dat je hier een mooi bedrag aan kunt verdienen. Het blijft een kansspel en garanties op succes bestaan niet, maar je kunt de kans op een winst wel zo groot mogelijk maken. Start in ieder geval een freeplay spel, aangezien je dan €100 van het casino kunt gebruiken om de Lucky Bells gokkast onder de knie te krijgen.20 winlijnen en informatie op het scherm

Zodra je de Lucky Bells gokkast opent krijg je meteen 5 rollen te zien, met daarop een aantal fruitsymbolen. Dit zijn de symbolen waar je mee zal gaan spelen, die je ook terug kunt vinden in de paytable. Je kunt daar meer informatie vinden over de waarde hiervan, zodat je je kunt richten op de meest waardevolle symbolen. Het unieke van de Lucky Bells gokkast is dat je met maximaal 20 winlijnen kunt spelen, een behoorlijk groot aantal. Dit zorgt ervoor dat je 20x kans kunt maken op winst, door slechts 1x aan de rollen te draaien.

Wil je meteen aan de rollen draaien? Je kunt daarvoor gebruik maken van AUTOSTART, al raden we je dat als beginnende speler niet aan. Het is in plaats daarvan beter om gebruik te maken van START, om het spel handmatig te spelen. Je kunt EXIT eventueel gebruiken om het spel weer te verlaten. Je krijgt dan een overzicht van de andere spellen van Amatic, zodat je ten opzichte van Lucky Bells voor wat afwisseling kunt zorgen.

Dat is nu natuurlijk nog niet aan de orde, je wilt immers kans maken op een mooie winst op de Lucky Bells gokkast. Je kunt gebruik maken van BET om zelf te bepalen met hoeveel geld je het spel wilt beginnen te spelen. Wil je goed van start gaan met een relatief hoog bedrag, of aan de andere kant nog even rustig aan beginnen? Je kunt op BET klikken om dit aan te passen. Je kunt GAMBLE inschakelen om na een winst te kunnen gokken op een rode of een zwarte speelkaart, waarmee je de winst die je maakt in het basisspel heel eenvoudig kunt proberen te verdubbelen. Op die manier kunnen de bedragen die je met het spel verdient snel oplopen.

Informatie op het scherm van de Lucky Bells gokkast

Zodra je de Lucky Bells gaat spelen zal je merken dat de meeste informatie die je nodig hebt al meteen op het scherm staat. Je ziet tijdens het basisspel bijvoorbeeld de winlijnen in beeld staan, in combinatie met CREDIT en BET. Dit eerste staat voor je tegoed dat je nog over hebt, het tweede voor de inzet per ronde. Onder in beeld verschijnt bovendien relevante informatie, zoals de minimale en de maximale inzet die je kunt doen om de Lucky Bells gokkast te spelen.

Maak je gebruik van GAMBLE? Dan verschijnt er nadat je een winst hebt kunnen maken automatisch een nieuw scherm, waarin je onder andere kunt zien welke 7 kaarten er de laatste beurten zijn verschenen. Doe daar je voordeel mee, om beter te kunnen voorspellen welke kaart er zal volgen. Indien je erin slaagt om dit goed te voorspellen verdubbel je de winst. Je kunt daarna op COLLECT klikken om de prijs in de wacht te slepen en ervoor te zorgen dat je hier in het basisspel vervolgens de beschikking over hebt.

Spelen en winnen

Het spelen en winnen op de Lucky Bells gokkast verloopt vrij eenvoudig, aangezien je de winnende combinaties van symbolen zelf niet in de gaten hoeft te houden. In plaats daarvan zullen de 20 winlijnen stuk voor stuk oplichten indien er sprake is van een winst, zodat je zelf goed kunt zien waar deze vandaan komt. De winst komt automatisch bij je tegoed indien je geen gebruik maakt van GAMBLE, anders opent het scherm om de winst te verdubbelen. Je kunt desgewenst gebruik maken van HALF om wat minder risico te nemen, maar toch te gokken op een kleine winst op de Lucky Bells gokkast.