Lucky Bells Winmanieren

Je hebt op de Lucky Bells een aantal verschillende winmanieren tot je beschikking, waarmee je ervoor kunt zorgen dat je een mooi bedrag bij je tegoed bij kunt schrijven. Je hebt allereerst natuurlijk te mogelijkheid om te winnen in het basisspel, door aan de hand van de paytable op zoek te gaan naar de meest waardevolle symbolen. Daarnaast kun je gebruik maken van de scatters, die ervoor zorgen dat je zelfs buiten de actieve winlijnen om een mooi bedrag kunt verdienen. Houd ook rekening met de wild symbolen, die kunnen transformeren naar ieder ander symbool dat je nodig hebt.Winnen in het basisspel

Wil je winnen in het basisspel van de Lucky Bells gokkast? Je kunt gebruik maken van de paytable om na te gaan wat de verschillende symbolen je op zullen leveren. Het is in ieder geval van belang om aan de hand van GAMBLE en BET voor de juiste instellingen te zorgen, voordat je op START drukt. Wil je bijvoorbeeld de kans grijpen om een winst die je maakt in het basisspel te verdubbelen? Dan kun je daar met GAMBLE voor zorgen, er opent zich dan een nieuw scherm om daarvoor te zorgen.

Paytable

Met BET zorg je ervoor dat je het gewenste bedrag per draai in kunt zetten. Des te hoger je inzet en des te groter het aantal actieve winlijnen, des te groter de kans is dat je een mooi bedrag in de wacht kunt slepen. Zodra je op START drukt beginnen de rollen te draaien en kun je het spel spelen. Dit verloopt verder automatisch, de rollen komen vanzelf tot stilstand. Indien je een winst hebt gemaakt zullen de winlijnen die daarvoor verantwoordelijk zijn oplichten, zodat je goed kunt zien hoe je het bedrag bij elkaar hebt kunnen spelen.

Paytable van de Lucky Bells

Wil je zo specifiek mogelijk nagaan hoe je er op de Lucky Bells gokkast voor kunt zorgen dat je een mooi bedrag kunt verdienen? Je kunt daarvoor gebruik maken van de paytable. Je kunt deze oproepen door te klikken op de vlag om de taal te wijzigen. Vervolgens krijg je de keuze uit onder andere een helpfunctie, die je kunt aanklikken om uiteindelijk bij de paytable uit te komen. Op de volgende pagina zou je ook de winlijnen nog kunnen bekijken, zodat je die in een compleet overzicht bij elkaar kunt zien.

Winlijnen

In de paytable van de Lucky Bells gokkast kun je in ieder geval zien dat het de 7’s zijn die je het meest opleveren, daarmee zorg je ervoor dat je de grootste prijs in de wacht kunt slepen. Je kunt al een klein bedrag verdienen door er 2 bij elkaar te spelen, indien je er 5 op een actieve winlijn krijgt pak je de hoofdprijs op deze gokkast. De klokken zijn een expanding wild, wat betekent dat ze kunnen transformeren in ieder ander symbool behalve de scatters en uitklappen om ervoor te zorgen dat de kans op winst enorm op zal lopen.

3 symbols and help screen

Twee scatter symbolen op de Lucky Bells

Het unieke van de Lucky Bells is dat je geen bonus spel kunt spelen, maar je wel kunt rekenen op 2 scatter symbolen. Het gaat om zowel het lieveheersbeestje als de ster. Indien je erin slaagt om de scatters te draaien kun je automatisch rekenen op een aantrekkelijke winst, zonder dat deze op de actieve winlijnen hoeven te staan. Het is voldoende om de symbolen te draaien, je zorgt er daarmee voor dat je de scatters in kunt zetten om ook bij weinig actieve lijnen een mooi bedrag te winnen.

Indien je het lieveheersbeestje 5x op het scherm weet te draaien win je daarmee een behoorlijk bedrag, dat dicht in de buurt komt bij de hoofdprijs die de 7’s je op kunnen leveren. De sterren kunnen je een beperkte winst opleveren, maar daar heb je aan de andere kant dan ook maar 3 van de symbolen voor nodig.

Wat dat betreft heb je een aantal verschillende winmanieren op de Lucky Bells gokkast en kun je er daarmee voor zorgen dat je een leuk bedrag bij elkaar kunt spelen. Geniet in ieder geval van de spanning van het spel, waarmee je wellicht ook een leuke winst kunt maken om die uit te laten keren of weer elders in te zetten.